Casio & FAM bekerjasama memperkenalkan model G-SHOCK edisi terhad yang bakal berada di pasaran tidak lama lagi.
Jenama fesyen kotemporari asal Jepun, UNIQLO memperkenalkan dutanya yang terbaru, Doeraemon versi hijau.
Muka handsome saja tiada gunanya jika anda tidak tahu bergaya atau berfesyen dengan batul.
Koleksi terkini dari UNIQLO yang membawa elemen keselesaan bukan sahaja fizikal tetapi minda.
Kolaborasi BOLDR Supply Company bersama artis grafiti berpengaruh tempatan, Kenji Chai menyaksikan lahirnya koleksi jam yang cukup menarik.
Dalam berfesyen dan gaya, anda sebagai lelaki perlu peka dengan apa yang boleh dan tidak boleh. Barulah tidak nampak gaya itu sangat janggal.
Bukan hanya jeans yang mampu serlahkan gaya anda, selain itu ada beberapa jenis seluar yang tidak kurang hebatnya!
Levi's x Pokemon merupakan koleksi yang diperkenalkan untuk menggamit memori anime 90-an.
Setiap tahun jenama pakaian asal Jepun, UNIQLO memperkenalkan koleksi kolaborasinya dengan pelbagai jenama serta artis antarabangsa. Menggunakan platform mereka di peringkat global, kolaborasi pelbagai ini memberikan satu nilai istimewa buat penggemar jenamanya. Hari ini, UNIQLO mengumumkan kolaborasi menerusi seleksi UT (t-shirt UNIQLO) bersama Musée du Louvre. Menurut UNIQLO, koleksi eksklusif...
skechers kolaborasi istimewa
Kolaborasi terkini Skechers bersama judul manga/anime kini bersama One Punch Man!

Artikel Popular

9 Punca Sperma Lemah, Patut La Ramai Lelaki Tak Subur Sekarang

Sperma lemah adalah salah satu faktor ketidaksuburan dan kemandulan bagi lelaki.

Makan Banyak Kalau Nak Kurus Cepat!

Apabila anda sedang berdiet, anda pasti akan makan makanan yang berkualiti dengan kuantiti yang diperlukan untuk makanan harian anda kan? Adakalanya anda akan makan sedikit berikutan daripada

4 Tip Mudah Deko Bilik Tidur Agar Lebih Romantik Ala Hotel 5 Bintang

Dekorasi boleh menjadi satu peranan penting dalam membangkitkan rasa romantis.

Kaedah Buang Bau Busuk Dalam Kereta Buat Penggemar Buah Durian

Tak kira tua muda, kalau dah namanya rakyat Malaysia tu, pasti gemar makan durian kan? Anda mungkin tahu bagaimana petua untuk hilangkan bau

Steve Jobs Kongsi 3 Tip Untuk Jadi Pekerja Bos Idamkan, Lepas Ni Tak Perlu...

Bekerja bukanlah hanya melunas tugas semata malah ia juga merupakan tanggungjawab dan ibadah juga .

15 Cara Termurah Kurangkan Ketagih Merokok

Sukar untuk berhenti merokok, jangan risau anda hanya perlu dekatkan diri dengan 15 benda ini sahaja. Sekurangnya anda cuba untuk berubah.

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: